Fysiofitness voor jong en 65+

 
Wat houdt het in?

In de fysiofitness (voor jong en 65+) sport je in een mooie oefenzaal van 130 m2 voorzien van de nieuwste apparatuur in een kleine groep van maximaal 6 mensen.  Onder professionele begeleiding werk je gericht aan je gezondheid. Dit kunt u doen als aanvulling op uw therapiebehandelingen, ter preventie van klachten of wanneer u onvoldoende aanvullend verzekerd bent maar wel graag wat aan uw lichamelijke klacht wilt doen. Met behulp van een persoonlijk trainingsschema wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en specifieke wensen. Door deze vorm van training ontstaat een afname van klachten en verbetert uw dagelijks functioneren en algeheel gevoel van welzijn. 


Voor wie is fysiofitness bedoeld?

Fysiofitness is uitstekend geschikt voor iedereen! Voor mensen die zich niet thuis voelen in een grote sportschool maar wel aan hun gezondheid willen werken. Of voor mensen die graag een persoonlijke begeleiding willen om zo nog effectiever te kunnen trainen. Niet alleen mensen met klachten aan gewrichten, pezen of spieren hebben baat bij deze vorm van fitness. Ook mensen met RSI, longaandoeningen, diabetis, reuma, hart- en vaatziekten, burn out of overgewicht hebben hier baat bij.

Wanneer u beperkt of niet aanvullend verzekerd bent is dit een goede manier om toch onder begeleiding  aan de slag te gaan.Bent u 65+ ? Dan bent u van harte welkom tegen een gereduceerd tarief.


Intake

Voordat u aan de eerste training begint vindt er eerst een individuele intake plaats. Hiermee kan de begeleider uw lichamelijke situatie inschatten en een trainingsschema opstellen dat speciaal op u is afgestemd. Hier worden alleen kosten voor gerekend wanneer u niet bij ons onder behandeling bent.


Begeleiding

Tijdens de fysiofitness is de begeleider aanwezig om u te helpen en uitleg te geven. Alle vragen die u over uw training en het verloop heeft kunnen worden besproken. Ook wordt regelmatig bekeken of uw trainingsschema kan worden opgebouwd en/of worden aangepast. 


Informatie en aanmelden

De fysiofitnessgroepen worden verzorgd door sportinstructeurs Ginger Tiernagan en Ryan Kooijman. Hier vind u meer informatie over de trainingstijden en de kosten. Aanmelden kan door te bellen naar tel. 0348-443141 of per mail naar info@fysiobroekhuizen.nl 

Lees hier het reglement fysiofitness of bekijk de flyer.