Fysio Verantwoord Bewegen

 
Wat houdt het in?

Tijdens Fysio Verantwoord Bewegen kunt u onder professionele begeleiding en in een mooie oefenzaal van 130 m2  gericht aan uw gezondheid werken. Dit kan als aanvulling op uw therapiebehandelingen, ter preventie van klachten of wanneer u onvoldoende aanvullend verzekerd bent maar wel graag wat aan uw lichamelijke conditie wilt doen. Met behulp van een persoonlijk trainingsschema wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en specifieke wensen. Door deze vorm van training ontstaat een afname van klachten en verbetert uw dagelijks functioneren en algeheel gevoel van welzijn. Tijdens een intake wordt een persoonlijk schema voor u gemaakt waarmee u aan de slag gaat. U kunt zelf uw sportmomenten inplannen en ervoor kiezen of u dan graag begeleiding heeft of liever zelfstandig uw oefeningen uitvoert. 


Voor wie is Fysio Verantwoord Bewegen bedoeld?

Deze manier van bewegen is vooral geschikt voor mensen die zich niet thuis voelen in een grote sportschool maar wel aan hun gezondheid willen werken. Of voor mensen die graag een goede persoonlijke begeleiding willen om zo nog effectiever te kunnen trainen. Niet alleen mensen met klachten aan gewrichten, pezen of spieren hebben hier baat bij. Ook mensen met RSI, longaandoeningen, diabetis, reuma, hart- en vaatziekten, burn out of overgewicht adviseren wij op deze manier hun gezondheid te verbeteren. Wanneer u beperkt of niet aanvullend verzekerd bent is dit een goede manier om verantwoord  aan de slag te gaan. Bent u 65+ ? Dan bent u van harte welkom tegen een gereduceerd tarief.

Informatie en aanmelden

De begeleiders van Fysio Verantwoord Bewegen zijn Ginger Tiernagan en Ryan Kooijman.  De tarieven vind u hier. Aanmelden? Bel dan naar  tel. 0348-443141 of mail naar info@fysiobroekhuizen.nl . Na aanmelding ontvangt u van ons inloggegevens om uw afspraken online te kunnen reserveren. 

Reserveer nu knop