Medical Taping bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig. Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. 

Wat kan medical taping doen?
Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen wanneer u last heeft van hooikoorts.

Kosten
De kosten van de behandeling bedragen 23 euro incl de tape. Bent u aanvullend verzekerd en wilt u liever dat wij dit rechtstreeks indienen bij de verzekering dan kunt u dat bij ons aangeven. 

Afspraak maken
Wilt u de medical taping proberen voor uw hooikoorts? Bel dan naar onze praktijk op 0348-443141 om een afspraak te maken. Online zelf een afspraak maken mag natuurlijk ook. Kies dan voor fysiotherapie / medical taping bij hooikoorts. U bent van harte welkom!