Online fysiotherapie

online fysiotherapie

Heb je behoefte aan advies van een van onze fysiotherapeuten? Maar lukt het niet om naar de praktijk te komen? Dan verzorgen wij graag fysiotherapie aan huis. Lukt dit niet niet vanwege de Coronamaatregelen of een andere reden? Dan helpen wij je graag online met online fysiotherapie via een beveiligde (video)belverbinding.

 


Installeren MijnZorgApp

Om de (video)belverbinding tot stand te kunnen brengen vragen wij je vooraf de MijnZorgApp te installeren op uw android of IOS mobiel. U kunt zelf een wachtwoord voor de app aanvragen met uw geboortedatum en mobiele nummer. Lukt dit niet? Vraag ons dan om hulp!

 


Kosten online fysiotherapie 

Het online consult fysiotherapie via de (video)belverbinding wordt door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Heb je geen aanvullende verzekering of ben je door de vergoeding heen, dan rekenen wij een tarief van 38 euro. Ook als je in een andere praktijk in behandeling bent mag je een (video)belverbinding  gebruiken voor overleg of een second opinion.

Informatie en registratie

Om een afspraak te maken ga je naar ons patiëntenportaal. Wil je meer informatie of telefonisch een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via tel. 0348-443141 of Whatsapp op 06-17475309. Wij staan als erkend fysiotherapeut geregistreerd bij het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF, voorheen het KNGF).