Reviews

Onze klanten geven ons een 9,8 als waardering. Lees hier enkele reviews van echte klanten. Zelf een review schrijven kan hier.

Mary Jim

Hele fijne fysiopraktijk! Mijn ervaring is dat zij professioneel werken en toch persoonlijk zijn. Iedereen is kundig, van iemand aan de telefoon tot de fysiotherapeut. Ze zijn heel vriendelijk en servicegericht. Wat ik ook fijn en realistisch vind, ze laten je niet komen als dit niet nodig is. En wat je ook nergens ziet, ze zijn super schoon!

Marielle Thiadens

Fijne, snelle en professionele hulp bij mijn herstel na een heupoperatie.
Kan hier alleen maar heel erg blij van worden!

Charlotte Sijmons

Super professioneel team.
Ze maken altijd plek als je met spoed langs wilt komen: omdat de pijn niet te houden is! En veel begeleiding voor zowel de thuis-oefeningen en/of in de mooie trainingsruimte!

Monique van Deutekom

Fysio Broekhuizen is een praktijk waar er goed naar je word geluisterd, goede behandeling, en goede tips voor thuis En ook als je met acute pijn klachten belt word er meteen plaats voor je gemaakt ik heb mij zeer welkom en geholpen gevoelt!
Fysio broekhuizen werkt eerlijk waardevol en resultaat gericht.

Hetty van de Weijer

Een fijne "openminded" praktijk, waarin je als cli├źnt serieus wordt genomen en er alles aan wordt gedaan om je klacht te doen herstellen.

Kyra Sesink

Het is de beste praktijk in Harmelen maar zeker ook in de nagelezen dorpen als de Meern Woerden Kamerik Zegveld en zo nog meer. Je wordt serieus genomen en je klachten worden zo goed als mogelijk behandeld. Personeel blijven allemaal even vriendelijk. Ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen. Fantastische prakijk Fysio Broekhuizen. Wilde dat ik dat jaren eerder al wist.

Kiki Huizen

Ik liep al heel lang met klachten maar niemand kon me echt helpen. Totdat ik op advies bij deze praktijk terecht kwam. Ze luisteren goed, zijn oprecht en heel kundig. Daarnaast ook nog eens super vriendelijk. Voor mij geen andere fysiotherapeut meer.

Wijnie Kleijer

Vanmorgen weer begonnen met fysio fitness. Wat een goede intake en begeleiding door Ginger. Met plezier gesport in de prachtige (vernieuwde) sportzaal­čĹŹ

Paula Kempie

Er word altijd goed naar je geluisterd en de behandelingen slaan aan.

Marijke van Zijl

Aan te bevelen. Goede fysiotherapeuten

Dennis Naarding

Fijn en snel geholpen