Sport- of ontspanningsmassage

Sportmassage
Met een sportmassage verbeteren wij de doorbloeding van uw spieren. Hierbij worden de afvalstoffen sneller door het spierweefsel afgevoerd waardoor uw spieren zich sneller kunnen herstellen. Een eventuele blessure geneest hierdoor sneller en/of toekomstige blessures kunnen worden voorkomen.

Ontstaan van blessures
Bij onvoldoende herstel ontstaat in sommige gevallen een blessure. Hierdoor kunt u tijdelijk of voor langere tijd niet meer sporten. In sommige gevallen kunt u zelfs niet meer aan het werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben dan teveel te lijden gehad en niet het vermogen uit zichzelf te herstellen. Dit uit zich in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar zelfs bij eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

Wat doet een sportmassage
Een herstelbevorderende sportmassage speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures. De spieren worden door middel van diverse massagetechnieken tot ontspanning gebracht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor kun je spierpijn voorkomen.

Sportmassages worden ook vaak gebruikt in de voorbereiding op een wedstrijd of zware fysieke belasting. Het wordt dan niet alleen gebruikt voor een preventieve werking maar geeft ook een fitter gevoel en soepelere spieren. Met een regelmatige sportmassage bevordert u uw prestaties.

Ontspanningsmassage
Ook als niet-sporter kunt u bij ons terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.
Klachten als rugpijn, stijve spieren of vastzittende schouders of nek kunnen wij hiermee verlichten. De massage kan ook dienen als ontspanning bij stress en biedt u een moment van persoonlijke aandacht voor uw lichaam. 

Informatie
Een massage van 25 minuten kost 29 euro, een masage van 50 minuten 52 euro. Wij hebben regelmatig kortingsacties. Houdt u hiervoor onze facebookpagina in de gaten.

Om een afspraak te maken bij een mannelijke of vrouwelijke fysiotherapeut gaat u naar het online afsprakensysteem of neemt u contact met ons op via tel. 0348-443141

Peter Saes
Op woensdagochtend huurt sportmasseur Peter Saes een ruimte in onze praktijk. U kunt ook bij hem terecht voor een massage. Hiervoor gelden echter andere tarieven. Kijk hier voor meer informatie.